Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Energieffektivisering og avkarbonisering: Denne strategien blir anerkjent som den smarteste

Renata Kuzmina fra Sustainability Business kan sette deg i kontakt med et stort team av eksperter som kan gi deg råd om energieffektivisering og bærekraftsrapportering.
Renata Kuzmina fra Sustainability Business kan sette deg i kontakt med et stort team av eksperter som kan gi deg råd om energieffektivisering og bærekraftsrapportering. Foto: Schneider Electric
Del

Schneider Electric ønsker å skape «Impact» ved å gjøre alle i stand til å få mest mulig ut av energi og ressurser, og bygge bro mellom fremgang og bærekraft. Vår misjon er å være den pålitelige partneren innen bærekraft og effektivitet. 

Vi er en global industriell teknologileder med verdensledende ekspertise innen elektrifisering, automasjon og digitalisering; og vi jobber for å bringe intelligente, motstandsdyktige, fremtidssikre og brukervennlige løsninger til industri, infrastruktur, datasentre, bygg og boliger.

Med forankring i vår dype domeneekspertise, leverer vi integrerte AI-baserte IoT-løsninger som dekker hele levetiden til anleggene – med en lønnsom vekst for våre kunder som resultat.

Det uavhengige forsknings- og rådgivningsfirmaet Verdantix har nylig publisert en rapport som definerer den beste rådgivningsstrategien for avkarbonisering og energieffektivisering.

Rapporten heter Green Quadrant: Building Decarbonization Consulting 2024. Dokumentet lovpriser ende-til-ende-løsninger for avkarbonisering. Schneider Electric, en pioner innen digitalisering av energistyring og automasjon, blir fremhevet som en leder innen dette feltet.

Helhetlig strategi

Hvorfor Schneider Electric? Rapporten til Verdantix, den første i sitt slag, trekker frem selskapets ekspertise, som fokuserer på optimalisering av byggautomasjon-systemer, modellering av energibruk samt strategi og innkjøp av fornybar energi.

Det er spesielt ende-til-ende-tilnærmingen til rådgivning som Schneider Electric blir anerkjent for av Verdantix.

Verdantix er et anerkjent og uavhengig forsknings- og rådgivningsfirma som promoterer innovasjon og fremmer fremtidsrettede virksomheter. 
Verdantix er et anerkjent og uavhengig forsknings- og rådgivningsfirma som promoterer innovasjon og fremmer fremtidsrettede virksomheter. 

I rapporten evalueres konsulenttjenester på tvers av en rekke funksjoner som forbedrer bygningers ytelse, med reduksjon av energibruk og karbonutslipp som resultat.

Schneider Electric har identifisert viktige prioriteringer på reisen mot nullutslippsbygg.

En hel intern organisasjon med rådgivere

Selskapet har utviklet en mangfoldig portefølje av produkter og tjenester innen avkarbonisering. Tilbudet har blitt utvidet og de har utviklet en hel global avdeling med konsulentekspertise, Sustainability Business, som tilbyr spesifikke digitale løsninger for avkarbonisering og ledes av president Steve Wilhite.

Steve Wilhite er president i Sustainability Business, en global konsulentenhet i Schneider Electric som tilbyr tjenester for avkarbonisering, fra strategi til implementering og rapportering. <i>Foto:  Schneider Electric</i>
Steve Wilhite er president i Sustainability Business, en global konsulentenhet i Schneider Electric som tilbyr tjenester for avkarbonisering, fra strategi til implementering og rapportering. Foto:  Schneider Electric

Schneider Electric Sustainability Business er en anerkjent global leder innen energi-, bærekraftrådgivning og -tjenester, med mer enn 3000 ansatte over hele verden i over 180 land. I Norge er den representert av Renata Kuzmina.

Tjenestene til Sustainability Business omfatter markeds- og klimarisikoanalyse, energieffektivitet, energiledelse, bærekraftrådgivning samt rådgivning innen fornybar energi og avkarbonisering.

Digitale tjenester

Schneider Electric har også en voksende portefølje av digitale løsninger, som blant annet omfatter EcoStruxure Resource Advisor (nå med AI copilot) og Zeigo, anerkjente, markedsledende løsninger for ressursstyring og håndtering av fornybar energi.

Byggebransjen står for 37 prosent av de globale utslippene som er knyttet til energi, både direkte og indirekte.

Tjenester for energiledelse gir store muligheter for avkarbonisering i byggesektoren.

Schneider Electric kan hjelpe med alt fra planlegging og kartlegging til gjennomføring og bærekraftsrapportering.

Ønsker du å komme i kontakt med Schneider Electric-bærekraftrådgivere?
Kontakt Renata Kuzmina, salgssjef for Sustainability Business. 

 

Les flere artikler fra Schneider Electric