Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Artificial Intelligence i forsyningskjeden: Digital transformasjon innen produksjon

AI og digital transformasjon: Xometry revolusjonerer produksjon med avansert CAD og AI-drevet teknologi.
AI og digital transformasjon: Xometry revolusjonerer produksjon med avansert CAD og AI-drevet teknologi. Foto: Xometry
Del

Produksjonssektoren er i rask utvikling ved hjelp av teknologiske fremskritt som Industry 4.0 og kunstig intelligens, som fremmer konkurransen blant selskaper ved å transformere tradisjonelle prosesser for delproduksjon. Xometry har vokst frem som en pioner innen produksjonsindustrien ved å bruke kunstig intelligens (AI) til å redefinere forsyningskjeden og strømlinjeforme prosessen med anskaffelse av deler online. Ved å kombinere avansert AI-teknologi med en nettbasert global markedsplass, har Xometry skapt en plattform som ikke bare strømlinjeformer produksjonsprosesser, men gir også kunder muligheten til å tilpasse produksjonen med høy presisjon og hastighet.

Øyeblikkelige tilbud

En av nøkkelfunksjonene til Xometry's plattform er AI-drevet Instant Quoting Engine, som gir raske og nøyaktige priser. Brukere kan enkelt laste opp deres CAD-filer i ulike formater gjennom en brukervennlig dra-og-slipp funksjon. Når de er opplastet, vil systemet umiddelbart analysere delenes spesifikasjoner, materiale og produksjonsprosesser, og tilbyr tilbakemelding om produserbarhet og dynamiske priser i sanntid. I tillegg lærer maskinen fra brukerens preferanser over tid, og raffinerer algoritmen for å tilby stadig mer presise og konkurransedyktige tilbud. Denne strømlinjeformede prosessen hjelper brukere å optimalisere deres design og akselerere produksjonens tidslinje.

Xometry Instant Quoting Engine gjør det enkelt for brukere å laste opp sine CAD-er og få tilbud og prisinformasjon umiddelbart <i>Foto:  Xometry</i>
Xometry Instant Quoting Engine gjør det enkelt for brukere å laste opp sine CAD-er og få tilbud og prisinformasjon umiddelbart Foto:  Xometry

Et dypdykk inn i AI-kapabiliteter

Xometry’s AI-maskin er ikke statisk; den utvikler seg ved å analysere data fra millioner av tilbud og fullførte prosjekter. Denne kontinuerlige læringsprosessen forbedrer systemets evne til å levere svært nøyaktige og konkurransedyktige tilbud. Over tid raffinerer AI sin algoritme for å forstå brukerens preferanser, materialbehov og produksjonsmetoder, som sikrer at både små og store bedrifter får skreddersydde, effektive løsninger. Denne tilpasningsevnen bidrar til å strømlinjeforme produksjonsprosessen, reduserer leveringstid og kostnader, samtidig som den forbedrer brukerens generelle tilfredshet på tvers av industrier.

Produksjonsmangfold hos Xometry: effektivitet for ethvert prosjekt

En annen nøkkelfaktor til Xometry's plattform er evnen til å tilby et bredt utvalg av produksjonsprosesser, materialer og etterbehandlinger. Ved å integrere AI i produksjonsprosessene, kan Xometry tilby en rekke produksjonsmetoder som:

  • CNC-maskinering: CNC-dreiing, fresing og boring
  • 3D-printing: FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, carbon DSL, og polyjet
  • Fremstilling av metallplater: laser, plasma og vannskjæring, bøying
  • Sprøytestøping: plast sprøyting, over molding og insert moulding
  • Forming: med varmt og kaldt kammer
  • Vakuumstøping: lave kostnader og rask leveringstid for høykvalitets plastdeler

Med konseptet "Produksjon på forespørsel" kan Xometry effektivt matche dine behov med deres globale nettverk av leverandører. Enten det gjelder prototyping eller masseproduksjon, har Xometry kapasiteten til å håndtere alle dine prosjekter raskt og effektivt, som gjør det enkelt og bekvemmelig for brukerne.

CNC-maskinerte aluminiumsdeler med eloksert finish fra Xometry. <i>Foto:  Xometry</i>
CNC-maskinerte aluminiumsdeler med eloksert finish fra Xometry. Foto:  Xometry

Globale kapasitet

Xometry's globale nettverk med over 10 000 produsenter verden over, inkludert 2 000 i Europa, er en av deres viktigste kapabiliteter. Ved å samle produsenter fra hele verden i samme plattform, kan Xometry tilby brukere et bredt utvalg av ekspertise og kapasitet, som lar dem finne de beste løsningene for deres produksjonsbehov, uavhengig av hvor de befinner seg. Denne globale tilstedeværelsen muliggjør også raske leveringstider og konkurransedyktige priser, samtidig som den sikrer høy kvalitet og pålitelighet for alle deres tjenester.

Kvalitetssikring og kontroll

Xometry sikrer den høyeste produksjonsstandard gjennom ISO 9001-sertifisert kvalitetssikring og streng kvalitetskontroll. Xometry har globale laboratorier for kvalitetskontroll og inspeksjoner, som sørger for at produksjonen deres samsvarer med industristandarder og krav. Dette betyr at de kan teste og verifisere produktene i henhold til etablerte standarder som er relevante for produksjonsbransjen.

Xometry Pro: Produksjonens kunnskapssenter

Xometry Pro er den nyeste plattformen introdusert av Xometry. Den er designet for å være en hub for kunnskap og fellesskap for maskiningeniører, produktutviklere og entusiaster. Her får brukere tilgang til en rekke ressurser og muligheter, som kan støtte prosjektene deres og fremme deres faglige utvikling. Xometry Pro er et senter for kunnskap og fellesskap hvor du kan få innsikt, dele erfaringer og samarbeide med andre i bransjen.

Spesialtilpassede 3D-printede deler fra Xometry: Høy presisjon og kvalitet i hver komponent. <i>Foto:  Xometry</i>
Spesialtilpassede 3D-printede deler fra Xometry: Høy presisjon og kvalitet i hver komponent. Foto:  Xometry

Fremtiden innen produksjon

For ingeniører og innkjøpere fra selskaper i alle størrelser, fra SMEs til store internasjonale organisasjoner, tilbyr Xometry's AI-drevet plattform en rekke fordeler. Ved å gjøre det enklere enn noensinne å finne og bestille deler online, sparer Xometry brukerne tid, penger og ressurser, og samtidig øker produktiviteten og effektiviteten. Med deres unike evne til å skreddersy produksjonsprosessene til hver brukers spesifikke behov og krav, står Xometry som en ledende aktør innen digital transformasjon av produksjonsbransjen i Europa og verden over.

Historien til en Xometry-kunde: Delft Hyperloop og Xometry revolusjonerer bærekraftig reising

Delft Hyperloop fra Delft University of Technology i Nederland revolusjonerer bærekraftig reising med deres Hyperloop konsept. Ved å samarbeide med Xometry kunne de raskt produsere komplekse metalldeler til prototypen sin. Xometry leverte over 3 000 metallplater for å skape deres nøkkelkomponent  “Stator,” som muliggjør rask akselerasjon og levitasjon. Samarbeidet viste seg å være avgjørende for å møte prosjektets tidslinje og suksess. Delft Hyperloop planlegger nå å fortsette utviklingen av teknologien som videre revolusjonerer transportindustrien. Teije Nolen, Partnerships Manager hos Delft Hyperloop, forteller den inspirerende historien bak teamets banebrytende innovasjon, og hvordan de utnyttet presisjonsproduksjon ved å samarbeide med Xometry. Les hele historien her.

Building Your Big Ideas With Xometry.