Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Belysning for sikkerhet: Hans Følsgaards nye EX-lamper gir bedre sikkerhet på arbeidsplassen

Disse lampene fra Hans Følsgaard AS er robust konstruert og oppfyller spesielt strenge krav i EX-soner.
Disse lampene fra Hans Følsgaard AS er robust konstruert og oppfyller spesielt strenge krav i EX-soner. Foto: Følsgaard
Del

I industrien er sikkerheten en avgjørende prioritet, spesielt i EX-soner hvor utstyr ikke må være en tennkilde. Eksplosjonssikkerhet krever overholdelse av strenge forskrifter og sertifiseringer, noe som utelukker bruk av konvensjonell belysning uten nødvendige sikkerhetsoppgraderinger.

Hans Følsgaard AS erkjenner at sikkerhet ikke bare handler om trygt utstyr, men også om å legge til rette for et sikkert og effektivt arbeidsmiljø. Introduksjonen av den nye EX-belysningslinjen viser tydelig forpliktelsen til å forbedre sikkerhet og miljøkvalitet på arbeidsplassen.

Ta bærekraft på alvor med LED-teknologi

Armaturene er designet i samme lengde som den tradisjonelle lysrørsbelysningen. Det gjør montering i eksisterende installasjoner lettere og mer kostnadseffektivt. <i>Foto: Hans Følsgaard</i>
Armaturene er designet i samme lengde som den tradisjonelle lysrørsbelysningen. Det gjør montering i eksisterende installasjoner lettere og mer kostnadseffektivt. Foto: Hans Følsgaard

I løpet av det siste tiåret har LED-teknologien utviklet seg betraktelig. Den tilbyr ikke bare større effektivitet og bedre miljøvennlighet, men også lengre levetid sammenlignet med tradisjonell belysning.

Hans Følsgaard AS utnytter LED-teknologien, sammen med vår ekspertise for å levere kundetilpassede løsninger som forbedrer sikkerheten og reduserer strømforbruk, CO2-utslipp og vedlikeholdskostnader. Dette representerer en bærekraftig tilnærming.

Nisje- og standardløsninger som treffer markedet

I motsetning til den typiske oppfatningen av nisjemarkeder, spenner etterspørselen etter EX-godkjente produkter i Norge over flere sektorer, deriblant olje & gass, kjemi, marine og farmasøytisk industri.

Coen Smulders, salgsingeniør hos Hans Følsgaard. <i>Foto: Hans Følsgaard</i>
Coen Smulders, salgsingeniør hos Hans Følsgaard. Foto: Hans Følsgaard

Hans Følsgaard AS utfordrer dette markedet på flere fronter — kvalitet, effektivitet, installasjonsvennlighet og pris.

Vår erfarne salgsingeniør Coen Smulders leder utviklingen, og sikrer at vår standard produktlinje møter kravene til nesten alle applikasjoner. Den er godkjent for soner med både gass- og støvfare, noe som strømlinjeformer leveransen og reduserer leveringstiden.

– Vi leter kontinuerlig etter måter å innovere og forbedre våre produkter på, for å sikre at de møter kundenes spesifikke behov, samtidig som vi opprettholder de høyeste sikkerhetsstandardene, sier Coen Smulders.

Løsningsorientert innovasjon

Etter omfattende markedsundersøkelser og dialog med kunder, har Hans Følsgaard AS utviklet et allsidig sortiment av armaturer som er egnet for både innendørs og utendørs bruk, inkludert batteridrevne alternativer.

EX-lommelykten har en flat side slik at den kan plasseres på en flat overflate med stor stabilitet. På baksiden er det magneter, for å feste den til skap eller andre metalliske overflater. <i>Foto: Hans Følsgaard</i>
EX-lommelykten har en flat side slik at den kan plasseres på en flat overflate med stor stabilitet. På baksiden er det magneter, for å feste den til skap eller andre metalliske overflater. Foto: Hans Følsgaard

Våre armaturer er designet for enkel installasjon, og tilbyr flere tilkoblingsmuligheter og justerbare festemekanismer. Innovasjoner som magnetfestede lys og justerbare linser øker ytterligere fleksibilitet og sikkerhet.

Vi sørger også for optimalisering av lyskvaliteten — med fokus på lumen, fargenøyaktighet, spektrumsammensetning, flimmerfrekvenser og blendingreduksjon — for å heve produktkvaliteten og brukeropplevelsen.

Forpliktelse til kvalitet i alle ledd

Hans Følsgaard AS opprettholder en streng standard, og sørger for at alle kritiske krav møtes før et produkt når markedet. Innovasjon skal aldri gå ut over kvaliteten.

– Man kan rett og slett ikke gå på kompromiss med en eneste verdi hvis vi skal opprettholde den servicegraden og kvaliteten kundene våre forventer fra oss, understreker Smulders.

Produktene til Følsgaard er designet for effektivt å modernisere ulike fasiliteter, de representerer bare begynnelsen på planene om å utvide sortimentet og møte et bredere markedsbehov.

Med pågående innovasjoner, som den innen hydrogenteknologi i Norge, er vi klare for å tilfredstille nye krav og behov. Målet er ikke bare å ta del i markedsutviklingen, men å drive den fremover.

 

Les flere artikler fra Hans Følsgaard AS