SAMFERDSEL

12 kjøretøy i kjedekollisjon – flere personer sendt til sykehus

E18 er torsdag ettermiddag stengt i sørgående retning etter kjedekollisjon i Horten. Nødetatene er på stedet. Flere sendt til sykehus og legevakt.

E18 er torsdag ettermiddag stengt i sørgående retning etter kjedekollisjon i Horten. Nødetatene er på stedet. Flere er sendt til sykehus og legevakt.
E18 er torsdag ettermiddag stengt i sørgående retning etter kjedekollisjon i Horten. Nødetatene er på stedet. Flere er sendt til sykehus og legevakt. Foto: Brannvesenet / handout
4. apr. 2024 - 15:19

– Veien er stengt i sørgående retning, og det vil ta lang tid før den åpnes. Det er rundt ti biler som er involvert i ulykken, sier operasjonsleder Tommy Eriksen i Sørøst politidistrikt til NTB.

Videre forteller han at kjedekollisjonen skjedde i Flårtunnelen i Horten. Det er veldig glatt på stedet, opplyser politiet.

Tre personer er kjørt til sykehus og to personer er kjørt til legevakten, opplyser brannvesenet i Vestfold.

– Ti personbier og to lastebiler involvert i ulykken. Så langt jeg kjenner til er ingen kritisk skadd, skriver brannmester Jardar Aftret i Vestfold Brannvesen på X.

Politiet meldte om ulykken klokken 14 torsdag. De ber folk om å sjekke Statens vegvesen sine sider for informasjon om omkjøring.

– Man må regne med forsinkelser i området, sier Eriksen i politiet til NTB.

Mekler Carl Petter Martinsen (t.h.), hos Riksmekleren, Siri Bergh fra NHO (t.h.) og forhandlingsleder, Christian Justnes fra Fellesforbundet (t.v.) da den tvungne meklingen startet mandag.
Les også

Byggebransjen: Meklingen på overtid – fare for at 16.700 går ut i streik

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.