DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Fikk kontrakt med Nordre Follo om driften av kommunens veilys

Infratek Norge har sikret seg kontrakt med Nordre Follo kommune verdt 28 millioner kroner.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
5. aug. 2020 - 12:04

Den ferske kommunen på sentrale Østlandet består av tidligere Ski og Oppegård kommuner, og nå har de fått på plass entreprenør til å holde ved like veibelysningen i kommunen, som blant annet består av tilsammen 9000 armaturer.

Oppdraget omfatter blant annet periodiske kontroller/vedlikehold, utskifting av lyskilder, reparasjon av skader/feil, utskifting/installasjon av gatelysanlegg, serviceoppdrag som flytting av master/kabler/gatelysfordelinger samt utskifting til LED-armaturer.

Oppdraget omfatter også administrering og planlegging av arbeidsoppgaver, beredskap, dokumentasjon, møtevirksomhet, rapportering til Oppdragsgiver og håndtering av andre oppgaver som er nødvendige for drift og vedlikehold av veilysnettet.

Tilsammen fem elektroentreprenører ga pris på oppdraget. 

Ved anbudsåpning var det Otera Traftec som lå lavest i pris, med Infratek på andreplass. Oteras tilbud ble imidlertid avvist på grunn av formelle feil.

Kontraktsummen på 28 millioner kroner er basert på fire års varighet.

– Et kraftig signal på at det er noe alvorlig galt med organiseringen av jernbanesektoren, sier medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Mona Fagerås (SV).
Les også

SV: – Vil gjenopprette NSB

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.