MASKINER & UTSTYR

Maskinmerket endrer navn til Develon

Doosan ble innlemmet som et datterselskap av HD Hyundai i august 2021. Nå skal hele produktlinjen fra den koreanske maskinprodusenten døpes om til Develon.

Doosan, eller Develon fra i dag av, produseres også i Norge, på Elnesvågen i Møre og Romsdal.
Doosan, eller Develon fra i dag av, produseres også i Norge, på Elnesvågen i Møre og Romsdal.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
18. jan. 2023 - 10:03

HDI (Hyundai Doosan Infracore) vil endre merkenavnet på anleggsmaskinene sitt til "Develon", offentliggjør eierselskapet i dag. Develon er en kombinasjon av ordene "Utvikle" og "Forover". Det nye merkenavnet skal formidle retningen til HDI om å gå videre til fremtiden gjennom innovasjon, der intensjonen er å "forandre verden med innovative produkter og løsninger".

HDI har planlagt lanseringen av det nye merket siden det ble et datterselskap av HD Hyundai i august 2021. I e pn pressemelding heter det at de planlegger å ta et sprang fremover til å bli en global toppspiller i anleggsutstyrsindustrien med lanseringen av det nye merket.

HDI planlegger å introdusere en mer detaljert merkevarehistorie og visjon ved å gi ut en "New Brand Showcase" gjennom sosiale medier innen slutten av februar. De vil også avduke de første maskinene med det nye merkenavnet Develon på CONEXPO-CON/AGG 2023, som arrangeres i Las Vegas i USA i mars.

Samtidig som Elon Musks Tesla legger fram svakere inntjening enn ventet, kunngjør selskapet at nye modeller skal på markedet tidligere enn ventet
Les også

Første inntektsfall på fire år for Tesla

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.