Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Abonner
Logg inn
Meny
Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Nyheter
Bygg
Elbil
Energi
Forbrukerteknologi
Forsvar
Industri
IT
Karriere
Klima
Maritim
Samferdsel
Podkast
Meninger
Analyse
Debatt
Kommentar
Tjenester
TU
Digi
eBlad
Tekjobb
Konferanser
Info og kontakt
Om oss
Bedriftsabonnement
Annonseinfo
Ta kontakt
Kundeservice
Debatt
Tips oss
Innlogget som:
Abonner
Logg ut
Min konto
Nyhetsbrev
Kundeservice
DYRKET KJØTT
Nå dyrkes kjøtt frem i Norge
GrowPro-prosjektet på Ås kan gi enorme miljøgevinster.
Hos «Growpro» på Ås forskes det på cellene i konvensjonelt produsert kjøtt for å forstå hvordan en kan dyrke frem en lignende masse på en mer bærekraftig måte.
Foto: Nofima
Gi bort artikkelen
Kommenter
Eirik Tangeraas Lygre
Journalist
7. mars 2019 - 15:53
Les mer om:
DYRKET KJØTT
FORSKNINGSRÅDET
KLIMA OG MILJØ
NOFIMA
Gi bort artikkelen
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
Teknisk Sjef
BioMar AS
Myre
|
2. mars
Senior prosjektleder vindkraft
Byggeleder
Avdelingsingeniør automasjon
Rådgiver vei og trafikksikkerhet
Målefysiker, analog elektrisk måleteknikk
Ingeniør innen vegfaget
Prosessingeniør
Utviklingsorientert og tydelig seksjonsleder
Målefysiker, kvanteteknologi og elektrisk måleteknikk
Målefysiker, Fluid og Masse
Ingeniør Vann og avløp
Elektro- / Automasjonsingeniør
Leder salg
Ansvarlig for data og innsikt
En tjeneste fra