Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Video
Abonner
Logg inn
Meny
Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Video
Nyheter
Bygg
Elbil
Energi
Forbrukerteknologi
Forsvar
Industri
IT
Karriere
Klima
Maritim
Samferdsel
Podkast
Meninger
Analyse
Debatt
Kommentar
Tjenester
TU
Digi
eBlad
Tekjobb
Konferanser
Info og kontakt
Om oss
Bedriftsabonnement
Annonseinfo
Ta kontakt
Kundeservice
Tips oss
Innlogget som:
Abonner
Logg ut
Min konto
Nyhetsbrev
Kundeservice
DYRKET KJØTT
Nå dyrkes kjøtt frem i Norge
GrowPro-prosjektet på Ås kan gi enorme miljøgevinster.
Hos «Growpro» på Ås forskes det på cellene i konvensjonelt produsert kjøtt for å forstå hvordan en kan dyrke frem en lignende masse på en mer bærekraftig måte.
Foto: Nofima
Gi bort artikkelen
Kommenter
Eirik Tangeraas Lygre
Journalist
7. mars 2019 - 15:53
Les mer om:
DYRKET KJØTT
FORSKNINGSRÅDET
KLIMA OG MILJØ
NOFIMA
Gi bort artikkelen
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
Slik skaper du troverdig employer branding
Les mer
Eiendomssjef
Gruppeleder designavdeling
Vedlikeholdsspesialist vannkraft
Utviklingsingeniør analyse RAMS
Daglig leder
Bli en del av utviklingsprogrammet i Nord-Norge
Byggeleder vann og avløp
En tjeneste fra