SAMFERDSEL

PR-ansatte fikk gratis massasje etter kaoset på Follobanen

Kommunikasjonsfolk i Bane Nor får gratis massasje på grunn av medietrykket rundt Follobanen. De som jobber med å få banen klar, har ikke fått et slikt tilbud.

Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Torild Lid Uribarri, bekrefter at PR-ansatte i Bane Nor har fått tilbud om gratis massasje.
Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Torild Lid Uribarri, bekrefter at PR-ansatte i Bane Nor har fått tilbud om gratis massasje. Foto: Bane Nor
24. feb. 2023 - 08:13

Problemene på Follobanen har ført til hektiske dager for kommunikasjonsavdelingen i Bane Nor. Nå får alle ansatte i avdelingen tilbud om ukentlig massasje betalt av bedriften. Massasjen tilbys for å hindre belastningsskader og mulig sykefravær, skriver Aftenposten.

De som jobber med kommunikasjon fikk melding om dette tilbudet 10 februar, får Aftenposten opplyst. Tiltaket er bestilt av ledelsen i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Avdelingens direktør Torild Lid Uribarri bekrefter tiltaket.

– For å forhindre belastningsskader og mulig sykefravær er det tilbudt mulighet for massasje av stive skuldre, vonde nakker, armer og rygger, skriver hun i en e-post til Aftenposten.

Aftenposten har spurt Bane Nor om andre fagfolk i Bane Nor har fått tilbud om massasje.

– Så vidt vi vet er det bare kommunikasjon- og samfunnskontaktavdelingen som har fått tilbud om rygg- og nakkemassasje, sier pressesjef Anne Sofie Kirkhusmo i Bane Nor.

Follobanen stengte i desember etter bare en ukes drift, men fredag kan det bli klart når banestrekningen til 39 milliarder kroner kan åpnes igjen.

Slik så det ut da bruelementene til Randklev bru ble løftet på plass igjen. Brua brøt sammen i kjølvannet av uværet Hans og flommen i Lågen.
Les også

Bane Nor slår alarm

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.