Du vil beholde mer av smaksstoffene, og trenger ikke så mye salt og krydder. I tillegg går stekingen raskere og sparer energi.
En stek blir også mer saftig, fordi den ikke tørker ut som ved konvensjonell steking.
I tillegg til dampstekingen har ovnen selvfølgelig også vanlig over- og undervarme, grill og varmluft som kan brukes sammen med dampstekingen.
Artikkelen fortsetter etter annonsen![HP Norge](https://images.gfx.no/80x/2757/2757793/hp%2520logo.png)
![](https://images.gfx.no/cx0,cy1338,cw8192,ch2731,2000x/2848/2848265/hp_day2_ernesto_beach_robert_0342_shot_124%2520(1).jpg)
annonsørinnhold
![HP Norge](https://images.gfx.no/80x/2757/2757793/hp%2520logo.png)
![](https://images.gfx.no/cx0,cy1338,cw8192,ch2731,2000x/2848/2848265/hp_day2_ernesto_beach_robert_0342_shot_124%2520(1).jpg)
Med AI tar PC-en rollen som virtuell produsent i videomøtet
Når den er klar til damping piper den og kaller på maten som skal lages. Ovnen har et termometer som du stikker inn i det du steker og som varsler deg når det er ferdig.
EOB 998X kan du få ned mot 16.000 kroner om forhandleren ikke legger på for mye.