01:11:01Nyhetsstudio
Ustoppelige Bellingham fikset ny Real Madrid-seier på overtid

Jude Bellinghams pangstart som Real Madrid-spiller fortsatte lørdag. Den engelske juvelen ble matchvinner da Getafe ble slått 2-1 på overtid.

Et hardtarbeidende Getafe-lag var nær ved å sørge for en overraskelse, men etter passerte 90 minutter satte Bellingham inn målet som ga tre nye poeng.

Dermed har hovedstadsklubben full pott etter fire kamper. Bellingham har scoret i hvert eneste av de fire oppgjørene.

Fran Garcia på Real Madrid forærte riktig nok gjestene ledelsen. Etter 11 minutter bommet han på et innkast som Borja Mayoral klarte å avskjære. Mayoral driblet seg forbi Kepa i Real Madrid-målet og satte inn 1-0.

Getafe spilte tøft, og Real Madrid-spillerne brukte mye tid på å være frustrerte over å bli sparket ned hele tiden. Ved pause sendte Carlo Ancelotti den tyske veteranen Toni Kroos på banen, og sammen med sin mangeårige midtbanepartner Luka Modric ga han eget lag et organisatorisk løft.

Getafe ble presset tilbake, og belønningen kom i form av utligningen til Joselu. Deretter traff både Toni Kroos og Dani Carvajal stolpen, før Bellingham avgjorde kampen.

Getafe måtte se det første poenget på Santiago Bernabéu på 15 forsøk ryke.