09:27:19Nyhetsstudio

Utvider samarbeidet med Google Cloud

Crayon ble etablert i 2011 gjennom en sammenslåing av selskapene Crayon Group as og Inmeta asa. Selskapet sin hovedvirksomhet består av rådgiving innenfor optimalisering av programvarekostnader, skytjenester, IT-drift, og kunstig intelligens.

Det norske børsnoterte norsk IT-selskapet Crayon utvider sitt samarbeid med Google Cloud.

utvider sitt samarbeid med Google Cloud for å styrke sin ekspertise innen Google Clouds generative AI gjennom Crayons "Centers of Excellence" i Europa, Asia-Stillehavsområdet og Midtøsten og Afrika.

Det fremgår av en melding onsdag.

"Med mer enn 150 dataeksperter og økt fokus på Google Cloud AI, vil Crayon kunne levere flere førsteklasses AI-prosjekter og løsninger til sine kunder og partnere, inkludert hjelp til kunder med å pilotere og implementere produkter som Duet AI og Vertex AI", opplyses det.

som ble etablert i 2011 gjennom en sammenslåing av selskapene Crayon Group AS og Inmeta ASA. Selskapet sin hovedvirksomhet består av rådgiving innenfor optimalisering av programvarekostnader, skytjenester, IT-drift, og kunstig intelligens.

m ble etablert i 2011 gjennom en sammenslåing av selskapene Crayon Group AS og Inmeta ASA. Selskapet sin hovedvirksomhet består av rådgiving innenfor optimalisering av programvarekostnader, skytjenester, IT-drift, og kunstig intelligens.

– Med mer enn 150 dataeksperter og økt fokus på Google Cloud AI, vil Crayon kunne levere flere førsteklasses AI-prosjekter og løsninger til sine kunder og partnere, inkludert hjelp til kunder med å pilotere og implementere produkter som Duet AI og Vertex AI, heter det av meldingen.

Crayon opplyser at det er for å styrke sin ekspertise innen Google Clouds generative AI, gjennom Crayons "Centers of Excellence" i Europa, Asia-Stillehavsområdet og Midtøsten og Afrika.

Det fremgår av en børsmelding onsdag.