MAT

Her blir tang og tare til kjøtt

I dette laboratoriet dyrker forskere framtidas mat: Her gror de kjøtt ved hjelp av tare – uten å gå veien innom et dyr.

Hanne Haslene-Hox i Sintef forsker for å ta kjøttproduksjonen fra fjøset til laboratoriet. Det gjør hun sammen med blant andre Aman Chahal og Kari Hjelen
Hanne Haslene-Hox i Sintef forsker for å ta kjøttproduksjonen fra fjøset til laboratoriet. Det gjør hun sammen med blant andre Aman Chahal og Kari Hjelen Foto: Silje Grytli Tveten/Gemini.no
Gi bort artikkelen
1 Kommentar
Georg Mathisen, Gemini.no
2. mars 2025 - 12:14

Seksjonen Fra forskning består av saker som er skrevet av ansatte i Sintef, NTNU, Universitetet i Oslo, Oslo Met, Universitetet i Agder, UiT Norges arktiske universitet, Universitetet i Sørøst-Norge og NMBU.

Gi bort artikkelen
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.