Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Video
Abonner
Logg inn
Meny
Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Video
Nyheter
Bygg
Elbil
Energi
Forbrukerteknologi
Forsvar
Industri
IT
Karriere
Klima
Maritim
Samferdsel
Podkast
Meninger
Analyse
Debatt
Kommentar
Tjenester
TU
Digi
eBlad
Tekjobb
Konferanser
Info og kontakt
Om oss
Bedriftsabonnement
Annonseinfo
Ta kontakt
Kundeservice
Tips oss
Innlogget som:
Abonner
Logg ut
Min konto
Nyhetsbrev
Kundeservice
Mat
Viser
1
til
15
av
32
treff
1
2
3
Snart kan du drikke «kunstig» melk
Her snuser Michelin-kokkene på fremtidens mat
Hvorfor smaker stekt mat bedre enn kokt? Og slik blir den enda bedre
Volkswagens mest solgte produkt: Pølse
Kommentar
Selvforsyningsgraden må styrkes i et endret verdensbilde
Svensk selskap skal utvikle 3D-printet mat for fremtidige romfarere
Her dyrker de salat iført fullt verneutstyr
Mattilsynet advarer mot giftige blåskjell i flere norske feriebyer
Lager protein uten fotosyntese eller jordbruk: – Kan brukes i all mat
Forskere har laget kjøttkake av mammut
Mat i framtiden: Ekstrakt fra plante forlenger holdbarhet
Fem spørsmål og svar om matsikkerhet
Julekakekjemi – og litt fysikk
Blir lutefisken gelé? Det er ikke din feil, ifølge matematiske målinger
Dette er ikke et egg
Viser
1
til
15
av
32
treff
1
2
3