06:22:19Nyhetsstudio

Jennifer Aniston langer ut mot Vance-påstand om «barnløse kattedamer»

Friends-stjernen Jennifer Aniston fordømmer Republikanernes visepresidentkandidat J.D. Vance for å ha kalt barnløse kvinner miserable kattedamer.

Aniston poster på Instagram et klipp der visepresidentkandidaten i samtale med Tucker Carlson på Fox News kritiserer Demokratenes presidentkandidat Kamala Harris, som ikke har egne barn.

– Vi har overlatt landet vårt til folk som ikke egentlig har noen interesse av det. Takket være Demokratene og bedriftsoligarker styres vi nå av en gjeng barnløse kattedamer, som er bitre over sine liv og valgene de tok. Derfor vil de gjøre resten av landet miserabelt også, sier Vance i samtalen.

– Se på Kamala Harris, Pete Buttigieg, Alexandria Ocasio-Cortez, hele Demokratenes framtid er kontrollert av folk uten barn, sa han ifølge BBC.

Aniston skriver i en kommentar at hun ikke kan tro at en som potensielt kan bli visepresident i USA, kan komme med slike uttalelser.

Aniston kritiserer også Vances motstand mot prøverørsbefruktning (IVF) og sier hun håper hans datter er heldig nok til å bære fram barn selv, og aldri får behov for IVF som en løsning.

I forrige måned stemte Vance, som er senator, mot et demokratisk lovforslag om å garantere tilgang til prøverørsbefruktning over hele USA.

55 år gamle Aniston, som tidligere var gift med Brad Pitt, har ikke barn selv og har tidligere fortalt om mislykkede forsøk på å få barn ved hjelp av IVF.