15:27:48Nyhetsstudio
Vellykket operasjon for Ungarn-spiller Varga – Uefa avfeier Szoboszlais kritikk

Dominik Szoboszlai påsto at det medisinske personellet reagerte for sakte da lagkamerat Barnabás Varga fikk seg en stygg smell søndag. Nå får han svar fra Uefa.

I det 68. spilleminutt i kampen mellom Ungarn og Skottland pådro Varga seg brudd i ansiktet og hjernerystelse etter en duell med Skottlands målvakt.

Ungarns fotballforbund meldte i etterkant av hendelsen at Varga behøvde operasjon og at han er nødt til å være på sykehus fram til onsdag. Mandag kveld opplyste forbundet at operasjonen var vellykket.

Etter kampen uttalte Liverpool-spiller Szoboszlai at det medisinske apparatet på arenaen i Stuttgart ikke reagerte raskt nok. Det avvises av Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

– Koordineringen mellom det medisinske personellet på arenaen var profesjonell og alt ble gjort i henhold til prosedyrene. Det var ingen forsinkelse i behandlingen av spilleren, heter det i en uttalelse.

– Lagets lege tok seg inn på banen i løpet av 15 sekunder, og han ble raskt etterfulgt av stadionlegen som fikk vurdert skadeomfanget øyeblikkelig, skriver Uefa videre.

Ungarn vant oppgjøret 1-0. Det betyr at håpet om å bli blant de fire beste gruppetreerne lever.